Uutisarkisto: Arkisto 2013

Adjunct Professor -nimityksiä Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa

10.01.2014 Dekaanin päätöksellä vuonna 2013 nimitettiin kolme henkilöä Adjunct Professor -tehtävään. Adjunct-professuuri on osa-aikainen ja mahdollistaa näin aktiivisen kentällä toimimisen professuurin tehtävien ohella.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu kutsui uusia kunniajäseniä

13.01.2014 Korkeakoulun kunniajäseniksi kutsutaan vuosittain henkilöitä, jotka ovat erityisen ansiokkaasti toimineet Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun, kulttuurin, taideteollisuuden tai arkkitehtuurin alan hyväksi.

Tutustu muotoilun opiskelijoiden What the F-kollektiiviin Matkamessuilla

14.01.2014 Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijat esittelevät ideoitaan uudenlaisista matkamuistoista Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Kirsikka Saari ja Pietari Koskinen mukana Oscar-ehdokkuuteen yltäneessä lyhytelokuvassa

17.01.2014 Elokuva- ja lavastustaiteen laitoksen opiskelija Kirsikka Saari on käsikirjoittanut Selma Vilhusen ohjaaman Oscar-ehdokaselokuvan.

Äänitaiteilija Ariel Bustamante aloittaa Aalto-yliopiston residenssitaiteilijana

21.01.2014 Bustamanten teokset avaavat erilaisia kuuntelemisen muotoja.

Apuvälineitä personalisoimalla voi vähentää erilaisuuden leimaa ja ilmaista minuuttaan

21.01.2014 Perinteisesti avustavina nähdyt liikkumisen apuvälineet saavat personalisoinnin ansiosta esteettisiä, sosiaalisia ja identiteettiin liittyviä käyttötarkoituksia.

Dokumentaristi!-kirja tarkastelee Lasse Naukkarisen elämää

24.01.2014 Ensi viikolla alkavan DocPoint-dokumenttielokuvafestivaalin yhteydessä julkistettava kirja on tutkimusmatka ohjaaja-käsikirjoittaja-kuvaaja Lasse Naukkarisen uraan ja elokuviin.

Henkilökuvat syntyvät ryhmätyönä osaksi aikakauslehden konseptia

28.01.2014 Aikakauslehtien tarkkaan suunniteltujen henkilövalokuvien tehtävä on toimia lehden konseptin osana. Kansikuvissa näkyvät kuvattavan henkilön lisäksi myös kuvien tekijät ja lehtien lukijat.

Suomalaiset voitokkaina Venetsiassa

29.01.2014 Muotoilun laitokselle satoi menestystä eurooppalaisessa lasitaidekilpailussa.

Kauppakeskus Jumbon keskusaulaan tilataidetta

31.01.2014 Aalto-yliopiston tilasuunnittelun opiskelijat ovat suunnitelleet uusia ideoita Kauppakeskus Jumbon merkittävimmän sisätilan ilmeeseen.

Takaisin