Uutisarkisto: Arkisto 2012

Susann Vihmalle Helsingin tiedepalkinto 2012

08.06.2012 Helsingin tiedepalkinnon sai tänä vuonna professori Susann Vihma Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun taiteen laitoksesta.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu ja Teatterikorkeakoulu tiivistävät yhteistyötään

11.06.2012 Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu ja Teatterikorkeakoulu ovat sopineet yhteisen toiminta-alustan perustamisesta. Yhteistyösopimus vahvistaa toimijoiden välistä yhteistyötä sekä turvaa sen jatkuvuuden. Toiminta-alustassa on kyse taiteellis-akateemisesta yhteistyömallista yhteisen opetuksen ja opintojen edistämiseksi.

Sodankylän elokuvajuhlilla ensi-illassa Miesten välisiä keskusteluja

14.06.2012 Sodankylän elokuvajuhlilla ensi-iltansa saa Miesten välisiä keskusteluja, Jarmo Lampelan uusin elokuva. Professori Lampelan edellisestä täyspitkästä elokuvasta on vierähtänyt muutama vuosi, Eila nähtiin elokuvateattereissa melkein 10 vuotta sitten.

Musta Taide -valokuvakirjakustantamo Aalto-yliopistolle

20.06.2012 Valokuvakirjojen kustantamiseen erikoistunut Musta Taide -kustantamo siirtyy Aalto-yliopistolle.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun taideteollisen alan kandidaattivalintojen tulokset julkaistu

21.06.2012 Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakouluun haki tänä vuonna yhteensä 1831 taideteollisen alan opinnoista kiinnostunutta.

Kaupunki on näyttämö – Aalto-yliopiston mediataide ja design-tutkimus Pariisissa kesällä 2012

26.06.2012 Suomalainen mediataide ja design-tutkimus esittäytyvät Pariisin metrossa ja kaduilla sekä Suomen Ranskan instituutissa tänä kesänä elokuuhun asti.

Masters of Aalto viritti Jätkäsaaren tulevaisuuteen

26.06.2012 Koko Aalto-yliopiston laajuiseksi kasvanut Masters of Aalto -tapahtuma houkutteli toukokuun ajan vierailijoita tutustumaan tulevaisuuden tekijöitä esittelevään näyttelyyn.

Takaisin