Uutisarkisto: Arkisto 2012

Muotoile Suomi – kansallisen muotoiluohjelman valmistelu käynnistyi

02.05.2012 Tavoitteena on edistää muotoilun laaja-alaisempaa käyttöä elinkeinoelämässä ja julkisissa palveluissa.

Aalto ARTS Books -messuosastolle uusi ilme

03.05.2012 Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun julkaisupalvelut järjestivät opiskelijoille avoimen kilpailun, jolla oli tarkoitus löytää suunnittelija päivittämään messuosastolle uusi ilme.

TeamUp! voitokas oppimisratkaisujen laatukilpailussa

04.05.2012 Aalto-yliopiston oppimisympäristöjen tutkimusryhmän tuote on palkittu oppimisratkaisujen eEemeli-laatukilpailussa sarjansa parhaana.

Vaatetussuunnittelun triolle voitto kotiin Hyèresista Ranskasta

04.05.2012 Kolme nuorta vaatetussuunnittelijaa Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta voittivat tämänvuotisen Hyères Fashion Festivalin pääpalkinnon.

Designpääkaupunkivuoden Paviljonki – osoitus korkeatasoisesta puuarkkitehtuurista

07.05.2012 Puustudion opiskelija- ja asiantuntijaryhmä on suunnitellut Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon väliselle tyhjälle tontille väliaikaisen Paviljongin. Paviljonki avautuu yleisölle 12.5.

Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden tekijöihin Masters of Aalto -tapahtumaan

08.05.2012 Masters of Aalto on nyt auki! MoA’12-tapahtumassa Aalto-yliopiston osaajat tarttuvat ennakkoluulottomasti tulevaisuuden haasteisiin näyttelyn ja yli 30 tapahtuman kautta.

Urbaani mehiläinen tekee maukasta hunajaa

11.05.2012 Kaupunkilaismehiläisten vivahteikkaan makuinen hunaja on nostanut arvostustaan.

“Toi mäki olis niinku linnavuori” − maisema ihmismielen leikkikenttänä ja teatteriesityksen lavasteena

14.05.2012 Aalto-yliopiston taiteen laitokselta tohtoriksi väittelevä MA Liina Unt selvittää tutkimuksessaan, millaiseksi muodostuu kuvitteellisen ja toden suhde, kun muokkaamatonta maisemaa käytetään sellaisenaan näytelmäesityksen lavasteena.

Pakkauselämyksiä rakentamassa

22.05.2012 Tuotepakkaus on paljon muutakin kuin pelkkä suojakuori, jossa tuote kulkee kaupasta kotiin. Pakkaus saa olla hauska ja kaunis, eikä siihen tarvitse aina suhtautua haudanvakavasti.

Mistä on tämän vuoden MoA tehty?

22.05.2012 Uniikkeja painokankaita, veneitä, saunoja, tulevaisuuden räsymattoja ja satelliitteja, muun muassa näistä on tämän kevään MoA tehty.

Lämminhenkinen tunnelma täytti Cumulus-konferenssin avajaiset Mediakeskus Lumessa

25.05.2012 Hymyilevät ihmiset ja monien vieraiden kielien puheensorina täyttivät Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Arabian kampuksen, kun 500 vierasta saapui aloittamaan kolmipäiväistä Cumulus-konferenssia.

Sukellus vedenalaiseen hylkyyn ja muita elämyksiä median laitoksen Demo Dayssa

25.05.2012 Perinteeksi muodostuneessa keväisessä Media Demo Day -tapahtumassa luodaan katsaus Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun median laitoksen uusimpiin tuuliin.

Uuden koulun ensimmäistä publiikkia juhlittiin aurinkoisen ilman siivittämänä

25.05.2012 Perjantaina juhlitussa Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun keväisessä publiikissa 97 valmistuvaa sai todistuksen.

Vuoden nuori muotoilija -palkinnon saaja ja Vuoden Huiput valittu

29.05.2012 Toukokuu on ollut muotoilun alan palkintojen aikaa. Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoita ja alumneja on palkittu Vuoden Huipuissa ja Design Forum Finlandin valinnassa vuoden nuoreksi muotoilijaksi.

Näytös12 keräsi Suvilahden Kattilahallin täyteen muodista kiinnostuneita

29.05.2012 Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun vaatetussuunnittelun ja pukutaiteen koulutusohjelman opiskelijoiden sekä alumnien suunnittelemat uudet mallistot esiteltiin yleisölle perjantaina 25. toukokuuta.

Pahvisairaala ei passivoi

30.05.2012 Taiteiden ja suunnittelun korkeakouluun pystytettiin pahvinen sairaala, jossa kehitettiin potilaslähtöistä terveydenhuoltoa.

Masters of Aalto -tapahtuman yhteistyökumppanit palkitsivat maistereita

31.05.2012 Koko Aalto-yliopiston laajuiseksi kasvaneessa Masters of Aalto -tapahtumassa palkittiin eilen ansiokkaita opinnäytteitä.

Takaisin