Uutisarkisto: Arkisto 2011

Helsinki School esittäytyy Euroopassa

02.08.2011 Nyt kuluvana kesänä Helsinki Schoolin valokuvataiteilijoiden töitä on esillä näyttelyissä eri puolilla Eurooppaa.

Verkossa ooppera tavoittaa teininkin

17.08.2011 Opettajat ovat kokeneet oopperan opettamisen teini-ikäisille haastavaksi. Sibelius-Akatemian yhdessä Taideteollisen korkeakoulun medialaboratorion kanssa toteuttama musiikkikasvatuksen hanke "Suomalainen ooppera verkkoon" tarttui aiheeseen: sen puitteissa on haluttu kehittää opettajille kättä pidempää hankalanakin koetun opetusaineen käsittelyyn lasten ja nuorten kanssa.

Ilmoittautuminen avoimen yliopiston kursseille on käynnissä

17.08.2011 Tule osaksi Aaltoa avoimen yliopiston kautta! Syksyllä 2011 Aalto-yliopiston avoimessa yliopistossa tarjonnassa on kauppatieteellisen, teknillisen ja taideteollisen alan kursseja sekä kieli- ja viestintäkursseja. Kurssit vastaavat tutkinto-opetuksen kursseja ja ne voidaan hyväksyttää osaksi tutkintoa.

Aalto-yliopisto pureutuu hyvinvoinnin muotoiluun

25.08.2011 Hyvinvointiin keskittyvä 365 Wellbeing on yksi Aalto-yliopiston designpääkaupunkivuoden kärkihankkeista. Se tuo näkyviin muotoilun uusia työtapoja kuten palvelumuotoilua ja sen mahdollisuuksia niin kuntien päättäjille, suurelle yleisölle kuin opiskelijoille.

Tervetuloa uudet opiskelijat!

29.08.2011 Uudet opiskelijat valloittavat Aallon kampukset. Tämän vuoden opiskelijavalinnoissa Aalto-yliopistoon valittiin kaikkiaan 1735 uutta kandidaattitason opiskelijaa. Ensimmäisten viikkojen aikana opiskelijoille on paljon ohjelmaa.

Takaisin